arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Vacature

Administratieve ondersteuning Im- Export zaken

Geplaatst op
Uren
40
Opleidingsniveau
mbo

Administratieve ondersteuner

Beurtvaartadres zoekt een administratieve kracht voor ons 'Im- en export-team'. 
Beurtvaartadres is dé koploper als het gaat om douane-aangifte software voor het MKB. Dat zijn we niet voor niks. Klanten weten ons te vinden (en te waarderen) door de bijzonder hoge service graad. Geen vraag is ons te gek...als het gaat om het doen van douane-aangiftes. 

Of mensen nu voor het eerst een aangifte moeten doen, of dat zij met een specifieke vraag zitten. Wij zorgen dat de aangifte vlot opgemaakt kan worden door de klant. Dit doen we met online tools, maar natuurlijk ook telefonisch.

Voor een soepel verloop van onze services zoeken wij een administratieve enthousiasteling. Heb je een klein beetje gevoel voor IT en wellicht een beetje affiniteit met im- en exportzaken.... maar ben je zeker secuur en alert genoeg om onze processen administratief te ondersteunen? Dan zoeken we jou!

Je komt in een zeer ervaren team. De sfeer kan omschreven worden als collegiaal. Er wordt hard gewerkt...maar ook gelachen. Problemen pakken we samen op en successen worden gevierd!

Hoe kom je in contact?

Druk op onderstaande knop. We zien je brief (met CV) met belangstelling tegemoet.

Meer weten? Bel me gerust!

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Business Unit Manager import en export