arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Beluister snel

BVA Brexit Podcast: voorkom onnodige vertraging aan de Britse grens

Blijf op de hoogte van de Brexit d.m.v. het luisteren van deze BVA Brexit Podcast

In deze Podcast

Brexit heeft zijn weerslag op de handel met het Verenigd Koninkrijk (VK). Veel regels en voorwaarden zijn nog niet helder. Zo schort het VK de start van intensieve controles weer op. De meest gestelde vraag uit de sector: welke route en haven kies ik voor mijn transport om onnodig tijdverslies te voorkomen.

In deze BVA Brexit-podcast gaan Ridvan Taci van Beurtvaartadres, Joost Broekman van Gaston Schul en Evert-Jan Visser van evofenedex hier verder op in. Ze bespreken de kansen en bedreigingen, de beste routes en hoe je onnodige vertraging, en dus kosten, voorkomt. Een tipje van de sluier: claim in het VK je container op tijd!

evofenedex
gaston schul
Beurtvaartadres

Meer BVA podcasts

Blijf op de hoogte van logistieke ontwikkelingen. Volg en beluister de BVA Podcast. Uit het hardt van de logistieke wereld. Beluister wanneer u het wil: onderweg in de auto, tijdens het hardlopen of onder de douche. Wij praten u bij wanneer het u uitkomt.  Samen met onze partners brengen we verdieping rondom de digitale vrachtbrief, de CMR en vervoersdocumenten. Verder geven we duidelijk aan belangrijke im- en exportvraagstukken.

Contactformulier

Lees onze privacyverklaring

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Business Unit Manager import en export