arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Luister snel de podcast

BVA Podcast: de eCMR als basis voor de digitale supply chain

De eCMR is de nieuwe basis voor de digitale supply chain. Bent u al voorbereid op de toekomst? Luister snel deze podcast en kom erachter.

In deze podcast

Om digitale kansen te verzilveren, is het belangrijk dat de digitale basis op orde is. Dat u in uw supply chain realtime data kunt uitwisselen, alle partijen digitaal zijn verbonden en dat uw dataset actueel en op orde is.

In deze podcast gaat directeur van Beurtvaartadres Jörgen Hensgens dieper in op hoe de eCMR en TransFollow als datahub de digitale basis voor uw bedrijf en de hele sector kunnen vormen. Een podcast over controle, compliance, data eigenaarschap en business intelligence tools. Een blik op de mooie nieuwe digitale werkelijkheid.

Meer BVA podcasts luisteren?

Heeft u veel geleerd van deze podcast en bent u benieuwd naar de andere podcasts? Wij praten u bij wanneer het u uitkomt. Samen met onze partners brengen we verdieping rondom de digitale vrachtbrief, de CMR en vervoersdocumenten. Verder geven we duidelijk aan belangrijke im- en exportvraagstukken.

Contactformulier

Lees onze privacyverklaring

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief