arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Welkom TLN-leden

Voordeel op producten in de TLN-leden-catalogus

One-stop-shop voor TLN-leden

Na tien jaar stopt de samenwerking tussen TLN en de BOVAG omtrent de TLN Ledenwinkel. Om deze reden is de TLN Ledenwinkel per 31 januari verhuisd naar Beurtvaartadres.

​​De BOVAG heeft besloten te stoppen met de website en de afhandeling van bestellingen.

​De samenwerking met Beurtvaartadres​ zorgt ervoor dat leden voor branchespecifieke producten terecht kunnen op één adres. Het assortiment in de nieuwe webshop is kleiner, maar meer toegespitst op de wensen en behoeften van leden. Naast de TLN-producten, zoals CAO-boekjes, dag- en weekstaten en de TLN-oorkondes zijn via Beurtvaartadres ook vervoersdocumenten, KvK-certificaten en digitale vrachtbrieven verkrijgbaar. 

Vernieuwde webshop

Het inloggen op de, voor sommige, vernieuwde webshop is veranderd: leden dienen eenmalig een account aan te maken op de webshop van Beurtvaartadres. Bent u lid van TLN en ingelogd? dan heeft u zicht op de TLN-ledenwinkel (onder: Categorieën).
Het assortiment van de TLN Ledenwinkel is aangepast en ingericht op de wensen en behoeften van leden. In de toekomst wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe branchespecifieke TLN-producten.

Heeft u vragen of suggesties over nieuwe producten? Neem dan contact op met de TLN Ledendesk via 088-456 71 11 of via info@tln.nl. Voor vragen over het inloggen of bestellingen kunt u contact opnemen met Beurtvaartadres via info@beurtvaartadres.nl of 088-5522100.​​​​

 

bron: TLN

Ons team staat u graag te woord! Bel: 088 55 22 111

Bernadette den Uijl
Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur

Direct voordeel uit uw lidmaatschap?

Klik door naar onze shop en profiteer ook van de Beurtvaartadres-acties