arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Zolang u blijft rijden…blijven wij tot uw dienst!

Klein corona-leed

Onze missie

In tijden van nood is een goed werkend administratief proces rond het goederen transport cruciaal. Het is onze missie om daaraan bij te dragen!  De papieren documenten worden gewoon geleverd. Ook dit papier hebben wij vooralsnog voldoende op voorraad.
Zolang u blijft rijden….blijven wij leveren.

Thuiswerkers

Binnen Beurtvaartadres zijn er genoeg functies die vanuit huis vervult kunnen worden. En hoeveel het een feest lijkt om thuis te werken, ligt dit bij ongeveer de helft van onze medewerkers toch anders. Gelukkig kan je ook stellen dat; als de helft thuis werkt, de rest voldoende ruimte heeft zodat de kans op besmetting bijzonder klein is.

Niet iedereen is in staat om thuis de rust en ruimte te vinden om te werken en voor sommige functies is het gewoon heel handig om elkaar te kunnen horen. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals bij zoveel bedrijven is de extra inzet, of het ongemak voor lief nemen, een hele normale zaak in lastige tijden.

Het transport is cruciaal en in sommige sectoren spreekt men over een ‘kerstdrukte’. Ik vind het verfrissend hoe dit zonder morren door de BV Nederland aangepakt wordt.

Scenario’s

De nieuwsberichten volgen elkaar snel op en hoe de wereld er morgen uit ziet blijft gissen. Wij blijven alert op de ontwikkelingen en wanen ons klaar voor elk scenario! Het heeft geen zin daar nu op vooruit te lopen, maar als u vragen heeft over onze serviceverlening (nu of in de toekomst), dan hoor ik het graag!

 

Nieuws

Trots om te zien hoe we elkaar helpen

Bernadette den Uijl
Bernadette den Uijl
Adjunct-directeur