arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

De KvK roept alle ondernemers op tot digitale aanvragen

Bizarre tijden vragen om resolute maatregelen. Dat heeft ook u ongetwijfeld gemerkt de afgelopen weken. Zoals u misschien weet is de KvK al een aantal jaren bezig met digitalisering. Dat proces komt nu in een stroomversnelling door COVID-19. Er is een reële kans dat het kabinet maatregelen treft waardoor ook KvK-medewerkers niet meer naar kantoor mogen. Afgifte van exportdocumenten is dan alleen nog mogelijk via het digitale proces.

Wat betekent dit voor u?

In het belang van haar medewerkers verzoekt de KvK alle ondernemers die dat nog niet doen, over te stappen op het digitale proces. Mocht het in Nederland toch tot een volledige lockdown komen, dan kunt u nog altijd uw im- en exportzaken regelen. Mooi meegenomen: het digitale proces levert allerlei voordelen op. U krijgt korting op de leges kosten en werkt stukken efficiënter via één integrale online oplossing.

Stap nu over op digitaal of lees meer over digitaal exportdocumenten aanvragen.

Nieuws