arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Brexit-voorbereidingen Verhuisbedrijf Henneken vallen op

Veel Nederlandse ondernemers en transportbedrijven hebben zich in meer of mindere mate voorbereid op Brexit. Een bedrijf dat al helemaal Brexit-proof is, is Beurtvaartadres-klant Verhuisbedrijf Henneken. Hun strakke en duidelijke voorbereiding valt op.

Zo hebben ze in een vroeg stadium besloten om de Brexit als kans te zien. Ze leggen zich nu volledig toe op verhuizingen tussen Nederland en het VK en Ierland. Dit proces richtten ze mede samen met Beurtvaartadres in. Verhuisbedrijf Henneken is nu ready voor Brexit.

In de media

Dit valt ook de media op. Zo vertelt Lauwrens de Jong van Verhuisbedrijf Henneken in het Brexit e-magazine van de overheid over zijn voorbereidingen en de nieuwe kansen die hij ziet. Denk aan de toenames van het aantal verhuizingen en de extra kennis die hij nu bezit over douanezaken.

Ook het Radio 1-programma De Nieuws BV was te gast. De programmamakers peilden bij Lauwrens hoe hij tegen de eerste weken van 2021 aankijkt. Lauwrens vertelde dat hij vooral opstoppingen verwacht tussen Dover en Calais. Daarom kiest hij voor de ferry’s die vanuit Hoek van Holland vertrekken naar Harwich of Killingholme. Een ‘sluiproute’ die Lauwrens liever niet aan de grote klok hangt, bekende hij lachend tegenover de reporter.

Brexit Verhuisbedrijf Henneken valt op

In de startblokken

Het is leuk om te zien dat Henneken waardering krijgt en vanwege hun Brexit-aanpak als voorbeeld geldt. Het bedrijf staat duidelijk in de startblokken en gaat Brexit met vertrouwen tegemoet. Dit vertelden ze al eerder in een klantcase die wij met ze maakten.

Bij Beurtvaartadres hebben we er volop vertrouwen in dat Lauwrens en zijn collega’s de vruchten gaan plukken van hun voorbereidingen. En mochten ze toch nog vastlopen, dan staan onze experts ze graag bij met raad en daad.

Nieuws