arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Warm welkom Samskip als TransFollow-gebruiker

Bij Beurtvaartadres zijn we er trots op dat internationale vervoerder Samskip heeft gekozen voor de digitale vrachtbrief van TransFollow. Binnenkort start het van origine Nederlandse transportbedrijf met implementatie. Een grote digitale stap vooruit.

Samskip opereert wereldwijd met vestigingen in 35 landen. Over land, via het spoor, over het water en door de lucht: de specialisten van Samskip zorgen voor een passende transportoplossing. Met de eCMR zijn deze transporten straks nog beter te volgen, managen en in te plannen.

Digitale stap vooruit

Als grote internationale transportspeler is er altijd voordeel te behalen op het gebied van optimalisering en digitalisering in de transportketen. Met de keuze voor de digitale vrachtbrief van TransFollow zet Samskip hierin een volgende stap.

TransFollow biedt realtime inzicht in iedere zending voor iedere partij in de keten. Daarnaast leidt digitalisering tot een vermindering van het papierverbruik.

Samskip kiest voor TransFollow

Klaarstaan

Samskip en haar klanten gaan de komende periode volop de voordelen van de digitale vrachtbief ervaren. De specialisten van Beurtvaartadres staan ze hierbij natuurlijk bij met raad en daad. Dit geldt ook voor de ketenpartners van Samskip.

Nieuws