arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Vion en Distrifresh starten samenwerking met Beurtvaartadres

Vion is een wereldwijd actief foodbedrijf. Dochteronderneming en logistiek dienstverlener Distrifresh is gespecialiseerd in koelverstransport. De komende weken wordt de eCMR vol enthousiasme in beide bedrijven geïmplementeerd. Dit levert meer efficiëntie op in de supply chain en diepgaand inzicht in logistieke datastromen. Als distributeur en implementatiepartner van de eCMR van TransFollow zijn we trots om hier een rol in te spelen.

Over Vion

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland en Duitsland. Vion heeft verkoopondersteunende kantoren in dertien landen wereldwijd. Vion gelooft in een wereld waarin consumenten kunnen genieten van veilig en gezond voedsel van hoge kwaliteit. Voedsel dat goed smaakt en duurzaam is geproduceerd.

logo Vion

Over Distrifresh

Distrifresh is een logistiek dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het vervoer, de handling en tijdelijke opslag van producten die altijd gekoeld of diepgevroren moeten zijn. Zij werken voor klanten in Nederland, België en Luxemburg.

[logo Distrifresh
Nieuws

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief