Juridisch juist Goede service De beste kwaliteit Compleet assortiment


Vion en Distrifresh starten samenwerking met Beurtvaartadres

 

Vion is een wereldwijd actief foodbedrijf. Dochteronderneming en logistiek dienstverlener Distrifresh is gespecialiseerd in koelverstransport. De komende weken wordt de eCMR vol enthousiasme in beide bedrijven geïmplementeerd. Dit levert meer efficiëntie op in de supply chain en diepgaand inzicht in logistieke datastromen. Als distributeur en implementatiepartner van de eCMR van TransFollow zijn we trots om hier een rol in te spelen.



Over Vion

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland en Duitsland. Vion heeft verkoopondersteunende kantoren in dertien landen wereldwijd. Vion gelooft in een wereld waarin consumenten kunnen genieten van veilig en gezond voedsel van hoge kwaliteit. Voedsel dat goed smaakt en duurzaam is geproduceerd. 



Over Distrifresh

Distrifresh is een logistiek dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het vervoer, de handling en tijdelijke opslag van producten die altijd gekoeld of diepgevroren moeten zijn. Zij werken voor klanten in Nederland, België en Luxemburg.


Meer weten over de eCMR TransFollow ?

Meer informatie over de eCMR ? Zien welke bedrijven de eCMR TransFollow gebruiken ? 

Deel deze post
Archief


TransFollow App in TomTom Bridge Store