arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

TransFollow: nu ook tussenlocaties mogelijk

Volgt u mijn blogs al langer, dan weet u dat de digitale vrachtbrief van TransFollow aan een opmars bezig is. Inmiddels heeft het platform zich bewezen en is het – zoals het zo mooi wordt genoemd – proven technology. Dat betekent niet dat de ontwikkeling stilstaat. In tegendeel. Ik kondig dan ook graag aan dat u vanaf vandaag ook gebruik kunt maken van de tussenlocatie-functionaliteit.

Tussenlocatie?

Dat leg ik graag uit. Er zijn allerlei transportscenario’s mogelijk waarbij er sprake is van meerdere locaties. Denk aan containertransport, waarbij de container vanuit de haven naar een laadlocatie wordt gebracht en van daaruit verder wordt vervoerd richting klant. Vaak zijn er bij zo’n transport ook nog meerdere chauffeurs betrokken.

U wilt dan niet alleen de plaats in de haven terugzien op het transportdocument, maar ook waar de container op de truck wordt geladen voor de uiteindelijke reis naar de klant. Uiteraard mét locatiestempel en overdrachtsdatum en -tijd. Op dit moment kiest de markt vaak nog voor een minder efficiënte oplossing: twee digitale documenten voor twee tussenlocaties, van opzet- tot laadlocatie én van laadlocatie naar eindbestemming.

Eén digitale vrachtbrief voor alles

Werkt u met de digitale vrachtbrief van TransFollow, dan is dit niet nodig. De nieuwe functionaliteit maakt alle tussenlocaties inzichtelijk via één digitale vrachtbrief. Hier kunt u bovendien meerdere chauffeurs aan toevoegen via de delegeerfuncties. Zo heeft u alle gegevens in één document – de meest efficiënte en overzichtelijke weg.

Zo onderscheiden we ons

Bij Beurtvaartadres weten we als geen ander dat ook minder gangbare transportscenario’s voor sommige ondernemingen dagelijkse kost zijn. Zoals u ziet zijn we steeds vaker in staat ook die scenario’s te ondersteunen. Op die manier weten we ons te onderscheiden in de markt.

Ook bedienen we de hele logistieke markt. En maken we dus geen onderscheid tussen groot, klein, gangbaar en niet-gangbaar. Doordat wij als distributeur samenwerken met producent TransFollow kunnen we snel schakelen en ontwikkelingen in de logistieke sector snel toepasbaar maken binnen de bestaande techniek van de digitale vrachtbrief van TransFollow.

Maakt u (ook) plannen om te digitaliseren? We helpen u graag verder.

Nieuws