arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Oman omarmt eCMR-protocol

Doet u zaken met Oman? Dan is er nu mooi nieuws. Als een van de eerste landen in het Midden-Oosten heeft Oman het eCMR-protocol geratificeerd. U kunt nu dus ook de digitale vrachtbrief gebruiken voor zendingen naar Oman.

Dit maakt het gebruik en de toegankelijkheid van de eCMR weer een stukje groter. Daarom heten we al onze collega’s uit Oman graag welkom bij de ‘digitale vrachtbriefclub’.

Andere landen
Oman is alweer het 27e land dat het protocol getekend en geratificeerd heeft. Hiermee is de eCMR in weer een extra land te gebruiken en rechtsgeldig. Op deze interactieve kaart zie je in één oogopslag welke landen het protocol al hebben getekend.

TransFollow ook in andere landen te gebruiken
Doet u zaken met andere landen waar het eCMR-protocol nog niet geaccepteerd en geratificeerd is (zoals Duitsland of Italië)? Dan zijn er ook nog andere mogelijkheden om de eCMR van TransFollow te gebruiken.

De hele rit, van begin tot het einde, is dan realtime inzichtelijk voor alle betrokken partijen. Alleen heeft de eCMR daar nog niet dezelfde status als de papieren vrachtbrief. Die moet de chauffeur in het betreffende land dus ook nog bij zich hebben voor de handhavers.

 

Nieuws

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Business Unit Manager import en export