arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

De eCMR en de ambities van Transportbedrijf HM Verploegen

Transportbedrijf HM Verploegen rijdt sinds anderhalf jaar met de eCMR. Een belangrijke digitale stap vooruit voor het ambitieuze familiebedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in groupage- en kooiaap-transporten tussen Nederland en Frankrijk.

Het is hun ambitie om tot de top 5 van beste bedrijven in het transport tussen deze twee landen te horen. Het vervangen van de papieren vrachtbrief door de eCMR van TransFollow is hierin een belangrijke stap vooruit. Als leverancier delen we graag de ‘lessons learned’ van Verploegen. Bij SUTC leest u het hele verhaal.

Verploegen als bedrijf

Transportbedrijf HM Verploegen is een familiebedrijf dat volop investeert in zijn mensen. Henri Verploegen vertelt: “Door goede opleidingen en oprechte zorg voor elkaar is er veel onderlinge loyaliteit. Bij ons ligt de focus op het gezamenlijk leveren van kwaliteit en niet primair bij winstoptimalisatie. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan onze verdere professionalisering. Onze belangrijkste pijlers daarbij zijn samenwerken en digitalisering.”

De voordelen van de eCMR

De overstap naar digitaal gaat vooral over gemak en betere samenwerking. Verploegen rekent op de volgende voordelen:

  • een grote reductie van het papiergebruik
  • veel minder administratieve lasten
  • realtime inzicht in een zending, ook voor de klant
  • minder discussies, fouten en eventueel kwijtraken van papieren
  • tijd- en kostenbesparing
  • betere communicatie, ook met partijen in Frankrijk

Lees hier het hele verhaal van Transportbedrijf HM Verploegen.

Nieuws

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief