arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Beurtvaartadres ondersteunt uw supply chain al meer dan 90 jaar. Nu meer dan ooit!

Ook in crisistijd draait het om een efficiënt administratief proces.

We helpen waar het kan!

Het zijn ongekende tijden voor de Nederlandse logistiek. De coronacrisis stelt ons voor de grootste uitdagingen ooit. Voor Beurtvaartadres betekent dit dat we er alles aan doen om uw administratieve processen zo efficiënt mogelijk te laten blijven verlopen. Zonder hick-ups. U heeft al genoeg zaken om u mee bezig te houden.

Onze organisatie is volledig operationeel om u (vanuit huis) te blijven ondersteunen. We zien bijvoorbeeld dat veel bedrijven – door uitval van personeel – problemen hebben hun aangiften bij de Douane en KvK correct af te handelen. De kennis hiervoor is tijdelijk minder beschikbaar. Onze Im- en Export Servicedesk helpt onze klanten hun aangiften op de juiste manier op te stellen. Alles om zendingen geen vertraging te laten oplopen.

Beschikbaarheid van de juiste vervoersdocumenten is essentieel. Beurtvaartadres stemt continu af met haar eigen supply chain-partners (van papierfabrieken tot -groothandels en drukkerijen) om de leverzekerheid van uw documenten te kunnen waarborgen. 
Zo hebben we onder andere onze voorraden opgehoogd om eventuele fluctuaties in de aanvoer te kunnen opvangen, zodat u hoe dan ook niet zonder de juiste documenten komt te zitten. Tot en met eind mei rekenen wij geen administratiekosten bij bestellingen, om u op deze manier ook financieel een stukje te ondersteunen.

We zien ook toenemende ongerustheid in de markt rond de afhandeling van papieren vrachtbrieven, uit angst voor overdracht van het virus. Onze digitale vrachtbrief TransFollow biedt hiervoor de oplossing. Deze kan snel en eventueel zonder integratie van systemen ingezet worden. U maakt dan alleen gebruik van uw webbrowser en de mobiele telefoon van uw chauffeur. Deze mobiele telefoon hoeft niet eens overhandigd te worden aan uw ontvanger. Dit werkt “touchless”, dus. Onze ketenregisseurs begeleiden u (op afstand) om deze oplossing succesvol in uw supply chain te introduceren. Tot en met eind mei rekenen wij geen transactiekosten voor het aanmaken van eCMR’s op het platform.

Onze medewerkers zetten zich nu meer dan ooit in om u op de weg te houden. Ik ben dan ook hartstikke trots op de manier waarop het hele team zich heeft aangepast aan de nieuwe manier van werken. Heeft u uitdagingen in uw administratieve afhandeling waar wij u misschien bij kunnen helpen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Nieuws