arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Beurtvaartadres en TransFollow

Ketenregie

Beurtvaartadres helpt u stap voor stap aansluiten op TransFollow.
Bekijk hoe onze klanten ketenregie ervaren
Wilt u zich aansluiten bij TransFollow? Dan zorgt het TransFollow-team van Beurtvaartadres ervoor dat u zo optimaal mogelijk profiteert van de voordelen van de digitale vrachtbrief (eCMR).

Ons zeskoppige team kijkt naar uw bedrijf en weet dankzij jarenlange kennis en ervaring precies wat er nodig is om TransFollow naar wens te gebruiken. Met behulp van de zogenoemde ketenregie zorgen ze dat IT en processen perfect op elkaar aansluiten. 

Ontdek de werkwijze van ons TransFollow-team

Het TransFollow-team begeleidt u vanaf het moment dat ze voor u aan de slag gaan tot en met de ingebruikname van TransFollow. Ze zorgen ervoor dat de communicatie tussen de diverse schakels in uw logistieke keten zo efficiënt mogelijk verloopt.

Sluit u aan in 6 stappen

Laat uw gegevens achter

Heeft u interesse in TransFollow? Laat uw contactgegevens achter. Uiterlijk binnen 24 uur plannen we met u een belafspraak in.

Eerste advies in telefonisch gesprek

In het telefonisch gesprek geven we advies over wat u kan doen om u aan te sluiten op TransFollow. Ook vertellen we wat Beurtvaartadres hierin kan betekenen.

Afspraak bij uw bedrijf

Bent u overtuigd van TransFollow en het rendement dat het oplevert voor uw bedrijf? Dan plannen we een afspraak in bij u op het bedrijf. We geven u een presentatie over TransFollow. Ook bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en bekijken we uw bedrijfsprocessen.

Offerte en plan voor de implementatie

Op basis van bovenstaande informatie ontvangt u van Beurtvaartadres een offerte. Hierin vindt u een overzicht van alle onderdelen en de bijbehorende kosten van de digitale vrachtbrief.

Zegt u ‘ja’ tegen de offerte? Dan komt een ketenregisseur bij u langs voor een kick-off-sessie. Hierin bepalen we uw logistieke scenario’s en bekijken we uw vragen, wensen en eisen. We stellen samen een doeltreffend implementatieplan op.

Tijd voor systeemintegratie

Vervolgens starten we met de systeemintegratie. Beurtvaartadres begeleidt u bij de implementatie zodat uw huidige IT-systemen binnen een vastgesteld tijdspad naadloos aansluiten op TransFollow.

Training voor het beste resultaat

Is TransFollow klaar voor gebruik? Dan geeft Beurtvaartadres een praktische training op uw bedrijf, specifiek voor de collega’s die met TransFollow gaan werken. Waar nodig begeleiden we ook uw klanten bij het gebruik van TransFollow. 

Interesse? Neem direct contact op

Imre Koenders
Imre Koenders
Ketenregisseur