arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Dé beurs voor logistiek Nederland

ICT & Logistiek 2020

Bent u klant van Beurtvaartadres? Dan krijgt u gratis toegang tot het event!
Datum
4 en 5 november
Tijd
volgt
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Ontmoet Beurtvaartadres

Kom naar de stand van Beurtvaartadres op het event ICT & Logistiek: 4 en 5 november 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Reserveer deze data in uw agenda! Onze experts vertellen u alles over onze digitale oplossingen waarmee u effectiever en efficiënter (samen)werkt in de keten.  

CORONA VOORBEHOUD

Op dit moment is het nog niet duidelijk in welke vorm de ICT&Logistiek zal plaatsvinden. Dit i.v.m. de maatregelen rondom Covid-19. Alle infromatie op deze pagina is dan ook onder voorbehoud. zodra we meer weten melden we het op deze pagina.

ICT & Logistiek 2019

In de stand van Beurtvaartadres

In de stand van Beurtvaartadres ontmoet u onze specialisten en kunt u al uw vragen stellen. U ontdekt meer over onze diensten en vooral: wat het u oplevert. De digitale vrachtbrief en import en export (douane en KvK) staan centraal. Kom langs: de koffie staat voor u klaar! Ook geven onze experts meerdere interactieve presentaties tijdens het event.

Als klant gratis toegang

Klanten van Beurtvaartadres krijgen gratis toegang tot de beurs ICT & Logistiek.

ICT & Logistiek

Samen optrekken met de brancheverenigingen

Beurtvaartadres trekt samen op met de brancheverenigingen TLN en evofenedex. We zetten ons samen in voor een sterke logistieke sector, waarbij we een impuls geven aan de totale digitalisering van de keten. Bij onze gezamenlijke ontmoetingsplek op het event vertellen wij u meer. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over ICT & Logistiek en wat u kunt ontdekken in onze stand?  Voor nu kunt u hiervoor naar de volgende pagina's:

 

Ik zie u graag in Utrecht!

Mounia
Mounia Bahi
Marketeer

Meer over TransFollow

Er valt veel te vertellen over TransFollow. We laten dat graag aan de markt over! Lees hier enkele verhalen van gebruikers.