arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
GWH-bijlage Service

GWH-regeling motorrijtuigenbelasting wijzigt

Ontdek onze nieuwe service: een digitale koppeling met overheidsberichtenbox Digipoort.
Maakt u gebruik van de GWH-regeling voor de motorrijtuigenbelasting? Nu ontvangt u de factuurspecificatie nog op cd-rom. Dit stopt eind juli 2019. Vanaf dan is een digitale koppeling nodig met overheidsberichtenbox Digipoort. Zelf deze koppeling maken is prijzig en kost tijd. Beurtvaartadres heeft een eenvoudiger en voordeliger alternatief ontwikkeld: de GWH-bijlage Service. Vraag het nu aan!

Wij maken de koppeling voor u

De GWH-bijlage Service is een initiatief van Beurtvaartadres, in samenwerking met haar partners TLN en evofenedex. Met deze service maken wij de koppeling met Digipoort voor u. Vervolgens ontvangt u de factuurspecificatie per e-mail. Zonder dat u hiervoor een eigen (kostbare) koppeling moet opzetten en onderhouden.

De specificatie ontvangt u in hetzelfde formaat als u gewend bent. De manier van verwerken blijft voor u dus gelijk. 

GWH-bijlage Service aanvragen: zo doet u dat

Klik op de link en vul het aanvraagformulier in. Onze expert Matthijs van Rooijen neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Hij stuurt u een offerte op maat toe.

Onderneem actie

De koppeling met Digipoort is noodzakelijk. Heeft u dit niet eind juli? Dan kunt u geen gebruik meer maken van de Grootwagenparkhouder-regeling (GWH). U ontvangt vanaf dat moment een aparte (papieren) motorrijtuigaanslag per voertuig in uw wagenpark. Dit betekent veel extra werkzaamheden voor uw administratie.

Digipoort

Digipoort is een ICT-dienst die het elektronische berichtenverkeer voor de overheid afhandelt. Met behulp van Digipoort worden berichten snel, veilig en betrouwbaar digitaal uitgewisseld tussen bedrijven en overheden.

Machtiging activeren

Kiest u voor onze GWH-bijlage Service? Dan is het noodzakelijk dat u Beurtvaartadres machtigt om de factuurspecificaties voor u te ontvangen via Digipoort. 

U ontvangt van de Belastingdienst een brief waarmee u de machtiging kunt activeren. Hiermee machtigt u Beurtvaartadres álleen voor het bij Digipoort ophalen van uw factuurspecificaties motorrijtuigenbelasting.

Digipoort GWH-bijlage Service

Kosten GWH-bijlage Service

De kosten van de GWH-bijlage Service zijn op jaarbasis en afhankelijk van het aantal (vracht)auto’s. 

Ledenkorting

Leden van TLN of evofenedex ontvangen 20% korting op het GWH-bijlage Service-abonnement.

Geef uw keuze door aan de Belastingdienst

Kiest u voor de GWH-bijlage Service of wilt u toch zelf de koppeling met Digipoort maken? Geef uw keuze door aan de Belastingdienst. Heeft u dit nog niet gedaan? Doe het dan zo snel mogelijk! 

Heeft u vragen? Ik help u graag!

Matthijs van Rooijen
Matthijs van Rooijen
Customer service